Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 840g462kcal13.4g110.8g1.4g7.1g
Sipuli (kuorittu)89g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g53g13kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka21g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen158g32kcal0.9g6g0.5g2.2g
Dijonsinappi, Maille, Original11g7.4kcal0.4g0.8g0.3g0.3g
Rypsiöljy 42g372kcal0g0g42g0g
Viinietikka 32g6.5kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Mustapippuri 1.1g2.9kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1877kcal32.4g253.8g88.8g23.2g
Valittu annoskoko1250g939kcal16.2g126.9g44.4g11.6g
Annoskoko puolitettuna625g469kcal8.1g63.5g22.2g5.8g
Arvot/100g100g75kcal1.3g10.2g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848