Omenapiirakka

Säädä uuni 225 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, jonka jälkeen maito ja öljy.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin, nosta päälle omenaviipaleita (kotimaiset omenat voi leikata kuorineen, siemenkota poistettuna), ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.

Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai -vaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jonagold

Jonagold sanoi...

Reseptistä tulee pellillinen.

Punnitsemani pala oli vain 77g, joten ei kannata luottaa tuohon 124g märään


lauantai 29.08.2009 klo 18:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 139g198kcal17.3g0.4g14.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai186g651kcal22.3g132.1g3.9g5.6g
Maito, Kevyt95g44kcal3g4.5g1.4g0g
Leivinjauhe 4.7g8.3kcal0.2g1.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.3g23kcal0.2g5g0.2g0g
Rypsiöljy 57g502kcal0g0g56.7g0g
Sokeri 158g640kcal0g157.5g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 605g270kcal1.2g57g0.6g10.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4671kcal88.4g716.6g154g33g
Valittu annoskoko1250g2336kcal44.2g358.3g77g16.5g
Annoskoko puolitettuna625g1168kcal22.1g179.2g38.5g8.3g
Arvot/100g100g187kcal3.5g28.7g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137254