Kasvisgratiini

Höyrytä kukkakaali ja parsakaali melkein kypsäksi.

lisää kaalit ja paprika vuokaan.

seota kerma ja juustoraaste johon
lisää hieman aromisuolaa ja pippuria.

kaada seos kasvisten päälle ja pistä uuniin 200 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Immi81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 378g91kcal6.8g8.3g1.1g8.7g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl210g63kcal9.7g4g0.6g3.4g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g53g53kcal9.5g0.1g1.6g0g
Paprika, punainen273g70kcal2.5g12.6g1.1g5.5g
Kadett juustoraaste (Arla)126g290kcal36.6g3.2g15.1g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g210g126kcal6.5g16g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1385kcal143.2g88.4g47.4g35.2g
Valittu annoskoko1250g693kcal71.6g44.2g23.7g17.6g
Annoskoko puolitettuna625g346kcal35.8g22.1g11.9g8.8g
Arvot/100g100g55kcal5.7g3.5g1.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138089