Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)135g469kcal28.4g1.4g39.2g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]90g297kcal24.3g0g21.6g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g352g120kcal4.9g21.1g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 361g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 293g1005kcal29.8g205g3.5g10.3g
Kuivahiiva, annos 11g10g36kcal4.5g4g0.6g0g
Oregano, kuivattu 1.8g5.5kcal0.2g0.4g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3894kcal184.2g471g133.8g22.2g
Valittu annoskoko1250g1947kcal92.1g235.5g66.9g11.1g
Annoskoko puolitettuna625g973kcal46.1g117.8g33.5g5.6g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744