Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)25g227kcal0g0g25.2g0g
Sipuli 168g51kcal2.1g8.1g0.3g2.9g
Tomaattimurska (Euro shopper)671g201kcal6.7g26.8g2.7g1.3g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Valkosipuli 6.7g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 336g1192kcal6.3g8.9g127.5g0g
Basilika, tuore 17g4.6kcal0.5g0.2g0.1g0.3g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g25g19kcal1.9g2.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3411kcal36.4g96.2g312g10g
Valittu annoskoko1250g1706kcal18.2g48.1g156g5g
Annoskoko puolitettuna625g853kcal9.1g24.1g78g2.5g
Arvot/100g100g136kcal1.5g3.8g12.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887