Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät463g1732kcal60.2g319.4g27.8g27.8g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g787g236kcal8.7g42.5g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3935kcal137.8g723.8g58.8g55.6g
Valittu annoskoko1250g1968kcal68.9g361.9g29.4g27.8g
Annoskoko puolitettuna625g984kcal34.5g181g14.7g13.9g
Arvot/100g100g157kcal5.5g29g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818