Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 1029g740kcal166.6g0g7.2g0g
Tilli, tuore 25g7.6kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Ruohosipuli 51g11kcal0.7g0.9g0.3g1.2g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli126g228kcal10.7g2.8g19g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 13g8.8kcal0.2g1.4g0.2g0.5g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6.3g11kcal0.5g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2013kcal359.2g14.6g53.8g4.4g
Valittu annoskoko1250g1006kcal179.6g7.3g26.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna625g503kcal89.8g3.7g13.5g1.1g
Arvot/100g100g81kcal14.4g0.6g2.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308