Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g685g2295kcal82.2g452.2g16.4g56.2g
Grahamjauho 42g137kcal4.4g25.4g0.9g4.1g
Siirappi 31g92kcal0g22.6g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 31g98kcal8.8g2.1g6.1g9.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 24g164kcal6.5g1.7g14.1g3g
Rypsiöljy 19g168kcal0g0g19g0g
Vesi381g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 38g28kcal5g0.4g0.2g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5967kcal213.8g1008.8g113.4g150.4g
Valittu annoskoko1250g2984kcal106.9g504.4g56.7g75.2g
Annoskoko puolitettuna625g1492kcal53.5g252.2g28.4g37.6g
Arvot/100g100g239kcal8.6g40.3g4.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143010