Marinoidut voipavut

Huuhtele säilykepavut hyvin kylmällä vedellä.

Purista kaksi valkosipulin kynttä papujen joukkoon.

Mausta hippusella suolaa ja voimakasta chilirouhetta.

Revi joukkoon halutessasi myös muutama basilikan lehti.

Kaada öljy papujen ja mausteiden päälle, kääntele ja anna marinoitua jääkaapissa vuorokausi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g1104g1281kcal78.4g220.8g8.8g0g
Oliiviöljy 110g977kcal0g0g110.4g0g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.8g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4591kcal162.4g453.2g238.8g1.4g
Valittu annoskoko1250g2296kcal81.2g226.6g119.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna625g1148kcal40.6g113.3g59.7g0.4g
Arvot/100g100g184kcal6.5g18.1g9.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143573