Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g49g157kcal4.9g30.8g1.1g6.9g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)118g401kcal16.5g75.5g3.7g4.7g
Vesi544g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko536g1875kcal53.6g374.9g5.4g53.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4865kcal150g962.4g20.4g130.4g
Valittu annoskoko1250g2432kcal75g481.2g10.2g65.2g
Annoskoko puolitettuna625g1216kcal37.5g240.6g5.1g32.6g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979