Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 350g265kcal6.5g53.9g0.7g3.5g
Vesi, vesijohtovesi 485g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g218g44kcal2.2g6.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 131g392kcal29.9g0g30.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.9g12kcal0.6g0.1g1.1g0g
Maustepippuri, annos 1g1.5g0kcal0g0g0g0g
Timjami 1.1g3.2kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1463kcal80.2g127.4g65.2g9.8g
Valittu annoskoko1250g732kcal40.1g63.7g32.6g4.9g
Annoskoko puolitettuna625g366kcal20.1g31.9g16.3g2.5g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302