Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 495g119kcal9g10.9g1.5g11.4g
Parsakaali brokkoli 297g104kcal13.7g5.8g0.9g7.4g
Juusto, keskiarvo 99g347kcal24.8g0.2g27.4g0g
Maito,kevyt (valio) 100g297g137kcal9.5g14.3g4.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g68kcal2g13.9g0.2g0.7g
Voi 60% rasvaa 42g227kcal0.4g0.2g25.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2003kcal118.8g90.6g119.8g39g
Valittu annoskoko1250g1001kcal59.4g45.3g59.9g19.5g
Annoskoko puolitettuna625g501kcal29.7g22.7g30g9.8g
Arvot/100g100g80kcal4.8g3.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378