Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 188g52kcal2.2g7.6g0.4g4g
Vesi, vesijohtovesi 471g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 135g35kcal2.1g4.7g0.3g2.6g
Purjosipuli 38g8.8kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Lanttu 25g7.2kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g60g17kcal0.4g3.5g0.1g1.5g
Paprika punainen 23g6.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)251g63kcal2.5g13.8g0g3.5g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g6.3g3.5kcal0.3g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Soijakastike 3.8g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g4.7g8.9kcal0g2.1g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g433kcal19g75.6g2.4g27.8g
Valittu annoskoko1250g216kcal9.5g37.8g1.2g13.9g
Annoskoko puolitettuna625g108kcal4.8g18.9g0.6g7g
Arvot/100g100g17kcal0.8g3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145823