Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 377g258kcal54.4g0g4.1g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)431g439kcal3.9g10.3g42.2g0g
Porkkana 43g14kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Paprika punainen 65g19kcal0.6g2.9g0.3g1.2g
Sipuli (kuorittu)86g23kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g151g35kcal2.6g4.8g0.6g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g48g17kcal0.2g3.9g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g32g47kcal1.9g10g0g0g
Sokeri 11g44kcal0g10.8g0g0g
Rypsiöljy 6.5g57kcal0g0g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1905kcal130g98.4g108g7.6g
Valittu annoskoko1250g953kcal65g49.2g54g3.8g
Annoskoko puolitettuna625g476kcal32.5g24.6g27g1.9g
Arvot/100g100g76kcal5.2g3.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147027