Kanakaalilaatikko

Leikkaa kaali suikaleiksi ja hienonna sipuli.

pane riisit kiehumaan lihaliemeen suurehkoon kattilaan.

Lisää joukkoon hienonnettu kaali ja sipuli.

Hauduta hiljalleen n.15 min välillä sekoittaen.

paista kana ja sekoita se muiden aineiden joukkoon ja hauduta vielä hetki.

mausta seos ja kaada se voideltuun vuokaan.

kypsennä 175-asteisessa uunissa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2256 grammaa

Epica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)222g288kcal39.9g4.9g13.5g0.2g
Keräkaali, 100g554g133kcal6.7g18.8g1.1g11.6g
Puuroriisi (Myllynparas), annos 85g47g161kcal3.1g37.7g0.2g1.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 61g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Siirappi 33g100kcal0g24.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1403kcal101g177.8g30g27.8g
Valittu annoskoko1250g701kcal50.5g88.9g15g13.9g
Annoskoko puolitettuna625g351kcal25.3g44.5g7.5g7g
Arvot/100g100g56kcal4g7.1g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147201