Lihamakaroonilaatikko, pieni

Keitä 4dl makaronia ja paista 400g jauheliha.

Lisää sipuli jauheliha joukkoon paistamisen loppupuolella.

Mausta oman maun mukaan.

Tee munamaito 4,5dl maitoa ja kaksi munaa.

Lisää suola ja pippuri.

Rasvaa vuoka ja sekoita ainekset vuokaan.

Paista uunin alatasolla 200 asteessa yksi tunti.

Syö ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn paras makarooni, 100g121g422kcal15.4g84g2.3g3.9g
Atria kevyt jauheliha643g1093kcal122.2g0g64.3g0g
Kananmuna kuoreton 80g115kcal10g0.2g8.2g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 402g107kcal13.3g12.5g0g0g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g4g14kcal0g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3502kcal321.8g193.6g152.6g7.8g
Valittu annoskoko1250g1751kcal160.9g96.8g76.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna625g876kcal80.5g48.4g38.2g2g
Arvot/100g100g140kcal12.9g7.7g6.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147507