Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 133g57kcal13.1g0.5g0.1g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 444g429kcal13.4g87.1g1.4g4.4g
Soijajauho vähärasvainen 28g109kcal12.6g7.9g2g4g
Porkkana, keskikokoinen 65g72g20kcal0.4g4.3g0.1g1.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen222g73kcal7.3g10.9g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g111g359kcal55.6g33.3g0.6g6.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 111g107kcal3.3g21.8g0.4g1.1g
Vesi111g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 17g147kcal0g0g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2603kcal211.4g331.6g42.6g34.8g
Valittu annoskoko1250g1301kcal105.7g165.8g21.3g17.4g
Annoskoko puolitettuna625g651kcal52.9g82.9g10.7g8.7g
Arvot/100g100g104kcal8.5g13.3g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297