Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 360g65kcal2g9g1.4g2.5g
Sipuli (kuorittu)72g19kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Tonnikala öljyssä 270g512kcal73.2g0g24.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g360g90kcal4.7g15.1g0.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%180g288kcal4.9g4.9g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1967kcal172.8g68g107.2g7.8g
Valittu annoskoko1250g984kcal86.4g34g53.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna625g492kcal43.2g17g26.8g2g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730