Pastaohukaiset

Laita ainekset tehosekoittimeen tai yleiskoneeseen ja sekoita pehmeäksi.

Peitä ohukaispannun tai pienen paistinpannun pohja öljyllä.

Kun pannu on tarpeeksi kuuma sihistäkseen, ja kun tiputat sille tipan vettä, kaada noin kolme ruokalusikallista ohukaistaikinaa pannulle.

Kääntele paistinpannua levittääksesi taikinan tasaisesti; ohukaisten on tarkoitus olla ohuita.

Ruskista kevyesti molemmin puolin (noin minuutti puolta kohden).

Pinoa ohukaiset lautaselle leivinpaperipalasten väliin kunnes kaikki on paistettu.

Ohukaiset ovat hauraita, joten käsittele niitä varoen.

Jos haluat, voit valmistaa ne päivää ennen tarjoilua ja säilyttää viileässä eroteltuna toisistaan leivinpaperipalasilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho rasvainen 185g861kcal63.8g43.4g43.4g22g
Vesi462g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)554g698kcal60.9g1.7g49.9g0g
Oliiviöljy 50g441kcal0g0g49.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4000kcal249.4g90.2g286.4g44g
Valittu annoskoko1250g2000kcal124.7g45.1g143.2g22g
Annoskoko puolitettuna625g1000kcal62.4g22.6g71.6g11g
Arvot/100g100g160kcal10g3.6g11.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150288