Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)328g548kcal45.9g2.3g42.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g313g188kcal4.7g40.6g0.3g2.8g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g63g44kcal2g7.5g0.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g78g94kcal2.7g2.8g7.8g0g
Vesi469g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1746kcal110.6g106.4g101.8g5.6g
Valittu annoskoko1250g873kcal55.3g53.2g50.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna625g437kcal27.7g26.6g25.5g1.4g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.3g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150326