Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 816g1594kcal152.5g0g110.2g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g340g374kcal7.8g13.6g34g0g
Tilli, tuore 82g24kcal3g0.7g0.7g1.7g
Suola, annos 3g8.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.1g6.9kcal0.3g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3999kcal327.2g31.2g289.8g3.4g
Valittu annoskoko1250g1999kcal163.6g15.6g144.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna625g1000kcal81.8g7.8g72.5g0.9g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.2g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676