Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 516g199kcal4.4g40.3g0.8g9.2g
Vesi516g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g206g256kcal6.6g8.5g21.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g32kcal1g0.8g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g973kcal24g99.2g50.2g18.4g
Valittu annoskoko1250g487kcal12g49.6g25.1g9.2g
Annoskoko puolitettuna625g243kcal6g24.8g12.6g4.6g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152153