Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g778g2037kcal135.3g0g155.5g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g68g204kcal2.4g3.1g20.4g0g
Sipuli (kuorittu)107g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Valkosipuli 16g17kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Korppujauho 39g142kcal4.1g29.1g0.4g2.1g
Vesi194g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 49g430kcal0g0g48.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5719kcal288.8g79.6g450.4g8.4g
Valittu annoskoko1250g2859kcal144.4g39.8g225.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna625g1430kcal72.2g19.9g112.6g2.1g
Arvot/100g100g229kcal11.6g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807