Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi433g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 74g55kcal9.6g0.8g0.3g5.1g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 30g268kcal0g0g30.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 703g2412kcal71.6g492g8.4g24.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5468kcal162.4g985.6g77.8g59.4g
Valittu annoskoko1250g2734kcal81.2g492.8g38.9g29.7g
Annoskoko puolitettuna625g1367kcal40.6g246.4g19.5g14.9g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049