Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%428g428kcal51.4g11.1g20.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.7g16kcal0.5g0.4g1.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g612g367kcal9.2g79.6g0.6g5.5g
Keittojuurekset, Rainbow204g51kcal1.8g9.8g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1725kcal125.8g201.8g46.2g11g
Valittu annoskoko1250g863kcal62.9g100.9g23.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna625g431kcal31.5g50.5g11.6g2.8g
Arvot/100g100g69kcal5g8.1g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154645