Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali524g111kcal6.3g17.8g1g11g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 524g1193kcal99.6g0g89.1g0g
Purjosipuli 52g12kcal0.9g1.3g0.1g1.1g
Lihaliemikuutio Maggi7.9g22kcal0.7g0.6g1.8g0g
Sipuli, tuore131g35kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Voi, 1 tl, 5 g11g77kcal0.1g0.1g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2898kcal218.6g52.2g201.4g28.6g
Valittu annoskoko1250g1449kcal109.3g26.1g100.7g14.3g
Annoskoko puolitettuna625g725kcal54.7g13.1g50.4g7.2g
Arvot/100g100g116kcal8.7g2.1g8.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156932