Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen735g2074kcal80.1g357.4g50g22.8g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g250g1000kcal13.8g11g100g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g265g1024kcal39.7g7.9g92.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g8196kcal267.2g752.6g485.2g45.6g
Valittu annoskoko1250g4098kcal133.6g376.3g242.6g22.8g
Annoskoko puolitettuna625g2049kcal66.8g188.2g121.3g11.4g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890