Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%639g889kcal121.5g0g44.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu264g332kcal29g0.8g23.7g0g
Maitorahka, Valio, 0,3200g130kcal22g8.4g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2791kcal350g33.6g138.8g4.4g
Valittu annoskoko1250g1395kcal175g16.8g69.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna625g698kcal87.5g8.4g34.7g1.1g
Arvot/100g100g112kcal14g1.3g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161701