Purjoperunakeitto

Perunoita 700g
purjoa 450g
vettä 1 litra
maustamiseen:
suola
valkosipuli
mustapippuri
chilipalko
basilika

Pestyt, pilkotut perunat ja purjo sekä mausteet keitetään n 20-30 min pehmeiksi ja soseutetaan.

Lisää keittolautaselliselle raejuustoa tai tuorejuustoa makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tuulasinikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 580g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g406g243kcal6.1g52.7g0.4g3.7g
Purjosipuli 261g60kcal4.7g6.3g0.5g5.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.1g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g615kcal22.2g119.4g1.8g18.6g
Valittu annoskoko1250g307kcal11.1g59.7g0.9g9.3g
Annoskoko puolitettuna625g154kcal5.6g29.9g0.5g4.7g
Arvot/100g100g25kcal0.9g4.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162850