Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen405g563kcal77g0g28.4g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)405g122kcal4.5g21.9g0.8g0g
Sipuli 81g25kcal1g3.9g0.2g1.4g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g324g318kcal6.8g45.4g12g0g
Rypsiöljy 20g179kcal0g0g20.3g0g
Basilika, tuore 11g2.9kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)4.1g4.1kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2425kcal179.8g144g123.6g3.4g
Valittu annoskoko1250g1213kcal89.9g72g61.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna625g606kcal45g36g30.9g0.9g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.8g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210