Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)29g7.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.6g4.8kcal0.4g0.8g0g0.1g
Risottoriisi (Risella), 60g202g707kcal16.2g151.4g3.4g6.1g
Vesi577g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g16g19kcal0.4g1g1.5g0.2g
Herkkusieni, tuore Pirkka115g29kcal2.9g3.5g0.2g0g
Ruokakerma 5%, Valio14g9kcal0.2g0.6g0.7g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g288g750kcal86.5g5.8g43.3g0g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3107kcal214.2g329.4g104.2g13.8g
Valittu annoskoko1250g1554kcal107.1g164.7g52.1g6.9g
Annoskoko puolitettuna625g777kcal53.6g82.4g26.1g3.5g
Arvot/100g100g124kcal8.6g13.2g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315