Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 233g233kcal5.9g0.9g22.3g4.2g
Pekoni, paistettu 170g873kcal27.9g0g85.9g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti106g297kcal3.6g5.9g28.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl212g720kcal4.2g6.4g74.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g32g24kcal2.4g3g0.2g0g
Oliiviöljy 42g375kcal0g0g42.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g32g232kcal0.3g0.3g25.4g0g
Kasvisliemi laimennettu 212g20kcal0.6g0.9g1.5g0.1g
Lihaliemi laimennettu 212g40kcal0g6.4g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5627kcal89.8g47.6g563.6g8.6g
Valittu annoskoko1250g2814kcal44.9g23.8g281.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna625g1407kcal22.5g11.9g140.9g2.2g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804