Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g729g204kcal8g35g2.9g21.9g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g304g577kcal45.5g0g45.5g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g127g76kcal1.3g5.7g5.1g0.8g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g81g61kcal14.6g0.4g0.8g0g
Auringonkukkaöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2014kcal138.8g82.2g128.8g45.4g
Valittu annoskoko1250g1007kcal69.4g41.1g64.4g22.7g
Annoskoko puolitettuna625g504kcal34.7g20.6g32.2g11.4g
Arvot/100g100g81kcal5.6g3.3g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789