Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 138g562kcal0g138.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g23g93kcal0g23g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)186g234kcal20.5g0.6g16.7g0g
Margariini, 60%, Rainbow47g256kcal0.4g0.4g27.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 91g311kcal9.2g63.5g1.1g3.2g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g93g307kcal11.2g61.4g2.2g7.6g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl93g79kcal1.3g4.1g6.5g0g
Leivinjauhe 7g12kcal0.4g2.6g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 558g215kcal0.9g45.5g0.5g8.4g
Fariinisokeri14g57kcal0g13.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4253kcal87.8g706.4g109.8g38.4g
Valittu annoskoko1250g2127kcal43.9g353.2g54.9g19.2g
Annoskoko puolitettuna625g1063kcal22g176.6g27.5g9.6g
Arvot/100g100g170kcal3.5g28.3g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173006