Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 142g468kcal14.3g82.4g5g16.3g
Vehnäjauho puolikarkea 426g1462kcal43.4g298.3g5.1g14.9g
Vesi592g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g13g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 14g58kcal0g14.2g0g0g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 59g523kcal0g0g59.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5023kcal115.4g789.8g138.6g62.4g
Valittu annoskoko1250g2512kcal57.7g394.9g69.3g31.2g
Annoskoko puolitettuna625g1256kcal28.9g197.5g34.7g15.6g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098