Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 146g463kcal14.9g93.1g1.6g5.1g
Vesi1003g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 100g39kcal0.4g6.8g0.5g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1003kcal30.6g199.8g4.2g15.4g
Valittu annoskoko1250g502kcal15.3g99.9g2.1g7.7g
Annoskoko puolitettuna625g251kcal7.7g50g1.1g3.9g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967