Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit765g130kcal12.2g16.8g1.5g14.5g
Aurajuusto (Valio), annos 17g92g312kcal18.3g0g26.6g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.12g63kcal0.1g0.1g6.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 382g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1010kcal61.2g33.8g70g29g
Valittu annoskoko1250g505kcal30.6g16.9g35g14.5g
Annoskoko puolitettuna625g253kcal15.3g8.5g17.5g7.3g
Arvot/100g100g40kcal2.4g1.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190