Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g245g857kcal31.3g170.7g4.7g7.8g
Paistijauheliha 10%245g416kcal49g0g24.5g0g
Vesi490g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g122g34kcal0.7g7.3g0.2g3.1g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%92g156kcal6.3g1.3g13.8g1.8g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala14g38kcal2.7g0.7g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3026kcal181.2g364.2g92g26.8g
Valittu annoskoko1250g1513kcal90.6g182.1g46g13.4g
Annoskoko puolitettuna625g757kcal45.3g91.1g23g6.7g
Arvot/100g100g121kcal7.2g14.6g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145