Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g145g20kcal2.8g1.7g0.3g0g
Kananmuna, keitetty 240g342kcal29.9g0.7g24.6g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro11g3.3kcal0.2g0.5g0.1g0.3g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 726g550kcal13.6g111.9g1.5g7.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g29g7.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Sinappi 23g31kcal1g3.3g1.4g0.4g
Valkoviinietikka (Rajamäen)11g2.2kcal0g0.7g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 65g577kcal0g0g65.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3066kcal95.8g240.4g186.6g17g
Valittu annoskoko1250g1533kcal47.9g120.2g93.3g8.5g
Annoskoko puolitettuna625g767kcal24g60.1g46.7g4.3g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174