Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g531g637kcal90.3g8.5g26g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g209g157kcal11.5g25.1g1g0g
Hillosipulisäilyke 55g27kcal0.7g5.2g0.1g0.9g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g55g41kcal2.5g7.1g0.1g0g
Porkkana 103g34kcal0.6g5.7g0.2g2.6g
Lanttu 158g46kcal1.6g7.3g0.5g2.8g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Rypsiöljy 36g314kcal0g0g35.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2605kcal220.2g133.2g127.6g16.2g
Valittu annoskoko1250g1303kcal110.1g66.6g63.8g8.1g
Annoskoko puolitettuna625g651kcal55.1g33.3g31.9g4.1g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457