Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 298g54kcal1.7g7.4g1.2g2.1g
Dolmio Light Classico Bolognese213g79kcal2.6g16.6g0.2g1.5g
Jauheliha, sika-nauta 170g377kcal29.8g0g28.9g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g213g234kcal4.9g8.5g21.3g0g
Maito, Kevyt255g117kcal8.2g12.2g3.8g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g85g306kcal23.8g1.7g23g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.9g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2449kcal145.4g116.6g157.2g8.4g
Valittu annoskoko1250g1225kcal72.7g58.3g78.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna625g612kcal36.4g29.2g39.3g2.1g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806