Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio478g430kcal21.5g23.9g28.7g0g
Paprika vihreä 120g25kcal1.1g3g0.4g2.3g
Purjosipuli 96g22kcal1.7g2.3g0.2g2g
Sinappi 24g31kcal1g3.4g1.4g0.4g
Tilli, tuore 7.2g2.1kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Kananmuna, keitetty 526g750kcal65.7g1.6g53.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2522kcal182.6g68.6g169.4g9.8g
Valittu annoskoko1250g1261kcal91.3g34.3g84.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna625g631kcal45.7g17.2g42.4g2.5g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251