Jauhelihapihvi

Laita ainekset sekaisin ja mausta maun mukaan mm. valkosipulilla, jauhelihamausteella, paprika-mausteella jne...

Jaa taikina 9 osaan ja tee pihveiksi.

Pihvit ovat paistuttuaan n. 35 g painoisia.

Uunissa 225 astetta n.20 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 848g1877kcal148.3g0g144.1g0g
Kananmuna kuoreton 117g166kcal14.6g0.3g11.9g0g
Tuorejuusto, Ruohosipuli kevyt, Pirkka95g172kcal4.8g6.4g14.3g2.9g
Sipuli (kuorittu)191g52kcal2.5g9.2g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4532kcal340.4g31.8g341.4g12.2g
Valittu annoskoko1250g2266kcal170.2g15.9g170.7g6.1g
Annoskoko puolitettuna625g1133kcal85.1g8g85.4g3.1g
Arvot/100g100g181kcal13.6g1.3g13.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189333