Tex-mex kesäkurpitsavuoka

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja leikkaa (3 isoa) perunat ohuiksi viipaleiksi.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi.

Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska.

Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.

Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta.

Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Mervik72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 309g56kcal1.7g7.7g1.2g2.2g
Peruna, vanha, kuorittu 155g118kcal2.9g23.9g0.3g1.5g
Sipuli 3.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 11g96kcal0g0g10.8g0g
Tomaattimurska 386g114kcal2.2g20.5g0.8g7.3g
Polar 15% juustoraaste (150g)77g201kcal23.9g0g11.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha309g513kcal58.7g0g30.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2195kcal178.8g104.6g111.2g22.2g
Valittu annoskoko1250g1097kcal89.4g52.3g55.6g11.1g
Annoskoko puolitettuna625g549kcal44.7g26.2g27.8g5.6g
Arvot/100g100g88kcal7.2g4.2g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190200