Kurpitsakeitto, nam

Kuori sipuli, ruskista rasvassa, lisää muut pilkotut kasvikset, kurpitsa ja omena perattuna ja porkkana kuorittuna sekä mausteet.

Työntele noin 5 min ja lisää vesi ja liemikuutiot.

(Paksumpi keitto= litra vettä ja 2 liemikuutiota, on myös kuutiota kevyempi :) . Anna kiehua 20 min. Soseuta.

Mausteita voi vaihdella oman maun mukaan - esim.

inkivääri ja chili sopivat.

Keiton voin myös siivilöidä, jos haluaa oikein tasaista.

Ja sen päälle voi ripotella raejuustoa tai vaikka mantelirouhetta...

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2435 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 308g49kcal2.3g6.2g0.3g6.2g
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Porkkana 67g22kcal0.4g3.7g0.1g1.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g154g31kcal0.9g5.9g0.5g2.2g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 46g16kcal0.1g3.3g0g0.9g
Vesi616g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow20g52kcal2g2g4g0.3g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.3g4kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g7.7g35kcal0g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g440kcal12.6g47g18g24.6g
Valittu annoskoko1250g220kcal6.3g23.5g9g12.3g
Annoskoko puolitettuna625g110kcal3.2g11.8g4.5g6.2g
Arvot/100g100g18kcal0.5g1.9g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195399