Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 58g509kcal0g0g57.5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 43g30kcal0.5g4.8g0.5g1.7g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.3g0.5g3.7g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1136g1460kcal235.7g0g56.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4075kcal475.4g20.2g230.6g10.8g
Valittu annoskoko1250g2037kcal237.7g10.1g115.3g5.4g
Annoskoko puolitettuna625g1019kcal118.9g5.1g57.7g2.7g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200