Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g705g1199kcal134g0g70.5g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g5.3g18kcal0.5g4g0.1g0g
Katkarapu 353g241kcal50.9g0g3.9g0g
Pekoni, paistettu 176g908kcal29g0g89.4g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.4g0.1g0.9g
Timjami 1.4g4kcal0.1g0.4g0.1g0.5g
Chili mausteseos, Old El Paso5.3g15kcal0.4g2.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4791kcal430.6g16.8g328.8g2.8g
Valittu annoskoko1250g2396kcal215.3g8.4g164.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna625g1198kcal107.7g4.2g82.2g0.7g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.7g13.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313