Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium226g41kcal2.3g6.8g0.5g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)452g294kcal14.5g21.7g15.8g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 113g345kcal4g4.7g33.9g0.6g
Katkarapu 226g155kcal32.6g0g2.5g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 226g770kcal59.9g0g58.1g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g6.8g23kcal0.7g5.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3254kcal228g76.8g222g1.2g
Valittu annoskoko1250g1627kcal114g38.4g111g0.6g
Annoskoko puolitettuna625g814kcal57g19.2g55.5g0.3g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198040