Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 461g177kcal4.6g31.8g0.9g11.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha184g306kcal35g0g18.4g0g
Sipuli 46g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Basilika, kuivattu 0.5g1.2kcal0.1g0.1g0g0.2g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu 55g69kcal6.1g0.1g5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen230g76kcal7.6g11.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 230g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 39g134kcal2.4g29.6g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1562kcal113.2g151.2g49.4g27.6g
Valittu annoskoko1250g781kcal56.6g75.6g24.7g13.8g
Annoskoko puolitettuna625g391kcal28.3g37.8g12.4g6.9g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686