Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g648g1166kcal159.3g18.8g49.8g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g432g518kcal12.1g22g43.2g1.7g
Sipuli (kuorittu)108g29kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Rypsiöljy 22g191kcal0g0g21.6g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g32g37kcal0.2g7.4g0g0g
Valkosipuli 8.6g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3900kcal347.4g109.6g229.8g7.4g
Valittu annoskoko1250g1950kcal173.7g54.8g114.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna625g975kcal86.9g27.4g57.5g1.9g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117